Kundtjänst

Om du betalar med kreditkort, är du alltid säkrad mot missbruk. Du har nämligen möjlighet att avvisa en betalning, när du får din betalningsöversikt. Du har ingen självrisk i tillfälle av att ditt kort blir missbrukat i en internetbutik, som använder sig av SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem. Därmed är du faktiskt bättre säkrad än i den fysiska världen, där du har en självrisk, när ditt kreditkort missbrukas vid användning av pinkoden.

Alla data som du skickar i samband med köp betalt med kreditkort, är krypterade (SSL). Det är således endast PBS som kan läsa informationen. Vid betalningen fyller du i endast ditt kreditkortsnummer samt kortets utgångsdatum. Därefter skickas dessa vitala uppgifter i en skyddad och kodad form direkt genom vårt betalningssystem till PBS, och därefter vidare till banken. Det är därför uteslutet att utomstående kan fånga upp och missbruka dina betalningsuppgifter. Det lilla hänglåset som visas upp i nedersta högra hörnet, är ett tecken på att du befinner dig på en säker förbindelse.

I motsats till andra lösningar på marknaden kräver SSL inte att du installerar speciell programvara och diverse plugg-ins på din enhet.

Beloppet för varorna dras från ditt konto först, när varorna skickas från Svensk Ljusterapis lager. Det kan aldrig dras ett högre belopp än det belopp som du har godkänt vid köpet.